Am lucrat “8 ore peste program” alături de voluntarii preocupați de faptele bune

  • Posted on: 13 March 2017
  • By: George Hari Popescu
În 10 spre 11 martie 2017, nici asociația noastră n-a dormit, așa cum n-au făcut-o nici câteva zeci de voluntari și reprezentanți ai unor ONG-uri, care au lucrat cot la cot pentru a pune la punct strategii și a rezolva probleme concrete.
 
La “8 ore peste program”, Asociația pentru Tehnologie și Internet (ApTI) s-a concentrat pe o problemă care face parte dintr-o strategie mai largă: regândirea și rescrierea conținutului prezent pe site-ul www.apti.ro pentru o audiență mai mare.
 
Cei care ne-au ajutat și cărora le mulțumim au fost voluntarii:
  • Andra Morariu 
  • Cătălina Bolozan 
  • Paula Stan 
  • Dan Neamțu 
  • Lucian Rotaru
La masa noastră de la Impact Hub București, le-am expus mai întâi voluntarilor câteva direcții de activitate ale asociației și unele probleme cu care ne confruntăm. Pe baza acestora, am făcut un brainstorming în care am identificat unele cuvinte cheie pe care le-am corelat cu valorile ApTI. De aici au rezultat câteva sarcini pe care am încercat să le îndeplinim în acea seară de lucru. Au rezultat unele idei concrete pe care le veți vedea pe parcurs pe site-ul nostru și în social media. 
 
Ne-am bucurat să fim unul dintre cele 13 ONG-uri selectate să lucreze cu voluntarii față în față. Dar avem nevoie și de voi, fie că ne putem întâlni sau nu personal! Iată cum vă puteți implica:
 

Abonați-vă la newsletter

În fiecare lună, trimitem un newsletter în care-ți povestim ce acțiuni am mai avut cu asociația și ce am mai aflat în domeniul drepturilor digitale. Totul într-o notă umoristică. Iată, de exemplu, ultimul număr: http://apti.ro/newsletter-9-digital-rights-cu-o-doza-de-umor. Vrei să te abonezi la newsletter-ul ApTI? Trimite un e-mail la suporteri-join@apti.ro, nu contează subiectul sau conținutul mesajului. Sau intră pe pagina listei de discuții, la http://apti.ro/mailman/listinfo/suporteri_apti.ro și înscrie-te urmând instrucțiunile de la fața locului.
 

Donați

Puteți susține activitățile ApTI prin donații financiare. Puteţi dona orice sumă dorită (în lei), online, prin intermediul serviciului pus la dispoziţie cu sprijinul mobilPay: https://secure.mobilpay.ro/buy-product/doneaza_apti.
 

Redirecționați către ApTI 2% din impozitul pe venitul global

În acest scop, vă punem la dispoziție formularele necesare, atât în forma clasică (care pot fi imprimate și completate ulterior), cât și în formă editabilă. Detalii la http://apti.ro/sustineti-apti.
 

Sponsorizați-ne (pentru persoane juridice)

Dacă aveţi o firmă, puteţi dispune de o sumă care se scade din impozitul pe profit. Detalii la http://apti.ro/sustineti-apti.
 

Despre „8 ore peste program”

Este o seară de lucru pentru profesioniștii din zona de comunicare, în care echipe de voluntari specializați în branding, marketing, comunicare, design, copywriting, PR sau social media rezolvă teme concrete propuse de organizații non-profit din București.  Evenimentul a fost organizat pentru prima dată acum zece ani la Amsterdam, iar în România prima ediție a avut loc în 2014. Proiectul este organizat de Fundația Comunitară București și un grup de voluntari dedicați ideii de implicare în comunitate.
 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.