ApTI Offline Night > Vino să ne vizitezi, de pe Net să evadezi!

  • Posted on: 2 December 2018
  • By: Redacția ApTI

În 14 decembrie, de la ora 17:30 și până la ultimul vizitator, te așteptăm cu ușile deschise la ApTI Offline Night (ApTI Digital Hub, Str. General Emanoil Ion Florescu nr. 2, et. 2, ap. 8, interfon 8)! 

> Încă de la intrare, te încălzim cu vin fiert, nuci și cozonac. 

> După ce te acomodezi și te punem la curent cu ultimele vești digitale, ai ocazia să vezi și să auzi prezentările noastre (le începem pe la ora 18:00):

- facem un scurt și cuprinzător raport al activității ApTI pe 2018, cu bune și cu rele;

- îi cunoști pe colegii noștri de la Centrul pentru Inovare Publică și afli cu ce se ocupă ei zi de zi;

- vezi cu ce s-au ocupat colegele de la Mediawise Society în anul ce se încheie.

În afară de lucrurile semi-serioase, suntem în atmosferă de sărbătoare și-ți dăm ocazia să ne ajuți (sau poate să te ajuți, dacă ești norocos!) la o tombolă cu premii. 

La tombola norocoasă, vei putea cumpăra o tragere, două sau mai multe. Avem premii simbolice - prozaice sau amuzante, depinde cum ți-o fi norocul: tricouri, măști Anonymous, camere video de supraveghere fake, huse anti-RFID etc.! Biletele de tombolă pot fi cumpărate și în Bitcoin și nu ne supărăm dacă adaugi o donație la prețul lor ;-)

Ce să mai, te așteptăm deci pe la noi în 14 decembrie, oricând poți începând de la ora 17:30! Nu trebuie să ne anunți că vii, dar ne poți scrie/întreba/sugera/lăuda la info@apti.ro

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.