Mai aproape de un igf.ro

  • Posted on: 21 November 2016
  • By: Valentina Pavel

Pe 18 noiembrie ApTI a fost gazda primului eveniment din seria de întâlniri informale despre guvernanța Internetului. Întâlnirea a avut rolul de a constui o bază comună de înțelegere despre aspecte ce țin de Internet Governance și de a aduce împreună actorii interesați.

La eveniment au participat reprezentanți ai instituțiilor publice, companii, think tank-uri, utilizatori de Internet și alte asociații interesate de Internet Governance, fiecare contribuind activ la discuții și exprimând interesul și necesitatea organizării primului forum de discuții național, Internet Governance Forum România.

Printre materialele pregătite sunt un Internet Governance Quiz și prezentarea atașată. Tu cum ai răspunde la întrebarea "Cine guvernează Internetul? (vezi poze)

Membrii grupului de inițiativă igf.ro vor organiza prin rotație întâlnirile tematice, așă că urmărește-ne pe www.igf.ro și pagina IGF.

Participă și tu!

Pentru mai multe informații despre cum puteți participa la discuțiile IGF.Ro, contactați comitetul de inițiativă la contact@igf.ro. De asemenea puteți propune subiecte de discuție pe pagina de consultări.

Scopul inițiativei IGF.Ro este de a genera o dezbatere multiparticipativă, deschisă tuturor celor interesați, cu privire la Internet, la modul în care acesta este reglementat şi la factorii de care depinde evoluţia şi stabilitatea sa în viitor.

 

Ce părere ai?

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.