13
Iul
2017
George Hari Popescu

ApTI Privacy Tricks: Cum schimbi retroactiv audiența postărilor tale de pe Facebook

La început, când ți-ai creat contul, nu știai totul despre Facebook. Tot ce publicai putea fi văzut de oricine, din oficiu. Dar între timp ai mai învățat, poate ți-ai schimbat cercul de prieteni, poate ai alt partener de viață, cine știe… N-ai vrea să schimbi acum audiența TUTUROR postărilor din cronologia contului tău? E simplu și nu durează mult. Partea bună este că nu vei face setarea decât o singură dată.

Mergi în colțul din dreapta sus în pagina de Facebook și alege Settings (sau Setări). Apoi alege Privacy (sau Confidențialitate) din bara din stînga. La “Who can see my stuff?” (sau “Cine poate să-mi vadă lucrurile?”), a treia opțiune este cea care ne interesează. Apasă pe “Limit past Posts” (sau “Limitează postările din trecut”) și confirmă după ce citești explicațiile.

Poți schimba audiența doar de la Public la Prieteni sau invers.

La final, două precizări:

1. Nu poți anula această setare; dacă vrei să faci din nou publice postările, va trebui să schimbi audiența la fiecare în parte;

2. Cei care au fost etichetați în postările tale, dar și prietenii lor, vor putea în continuare să vadă acele postări.


Vezi și: 

Criptează-ți mail-urile cu Chrome și Mailvelope

Tu ce părere ai ?

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Reîncarcă Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.