Conferinta despre viata privata si serviciile online

  • Posted on: 11 July 2012
  • By: Bogdan Manolea

Pe 6-7 Septembrie 2012 o sa aiba loc la Cluj-Napoca, Conferinta CONSENT cu titlul "Perceptions, Privacy and Permissions: the role of consent in on-line services", gazduita de Universitatea Babes-Bolyai. ApTI este unul din partenerii consortiului CONSENT si  co-organizator al acestui eveniment, deci va invitam sa va inscrieti pentru a participa la acest eveniment.

Printre vorbitorii principali de la aceasta conferinta, ne-au confirmat deja prezenta Renate Weber, membru al Comitetului LIBE din Parlamentul European, Rainey Reitman, Activism Director la Electronic Frontier Foundation  sau Prof. Eric Goldman de la Universitatea Santa Clara, SUA. Programul academic preliminar al evenimentului este disponibil public.

Pentru mai multe detalii despre eveniment sau informatii de presa puteti sa o contactati pe Adina Fodor, Oficiul pentru Cooperare si Programe a Universitatii Babes-Bolya, Email: adina.fodor at ubbcluj punct ro sau din partea ApTI pe Bogdan Manolea, Director Executiv al Asociatiei, Email bogdan.manolea at apti dot ro.

UBBConsent

Ce părere ai?

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.