Resurse Educaționale Deschise 2023

  • Posted on: 27 September 2023
  • By: Redacția ApTI

 

Proiectul nostru, numit Digital Rights Advocacy, implementat cu ajutorul partenerilor de la American Bar Association - Rule of Law Initiative vizează promovarea drepturilor omului din era digitală printr-o serie de resurse educaționale.

Abordăm subiecte de actualitate legate de era digitală de azi, cum ar fi deepfake-urile, criptarea, și multe altele legate de meandrele vieții digitale explicând nu doar ce înseamnă, dar mai ales care este impactul lor asupra drepturilor fundamentale.

Am ales ca materialele noastre făcute în cadrul acestui proiect să fie la dispoziția oricui dorește să le folosească. Facem resurse educaționale deschise (Open Educational Resources), care sunt licențiate liber (CC BY).

Materialele create prin acest proiect sunt la dispoziția oricui dorește să se informeze și să informeze pe alții, putând fi preluate, modificate sau reutilizate fără acordul nostru, ci doar cu menționarea corectă și legală a sursei.

Dacă vreți să distribuți aceste resurse educaționale în propriile feed-uri de social media, sau dacă vreți să le integrați în propriile comunicări pe teme de digital rights advocacy, vă invităm să faceți asta menționând, doar, sursa materialelor. Putem fi menționați ca ApTI sau Asociația pentru Tehnologie și Internet, cu un link la acest website. De fiecare dată când mesajul nostru este propagat alături de vocea altor persoane, noi ne bucurăm.

 

Încercăm să promovăm aceste materiale cu ajutorul unor parteneri cu specializare diferită. Dacă vreți să fiți primii care distribuie materialele ce vor fi create și aveți un public din categoria tineri sau profesori/educatori care va urmăresc, vă rugăm să ne contactati la info@apti.ro

 

Parteneri în distribuția materialelor:

 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.