Să discutăm despre open eGovernment

  • Posted on: 22 April 2010
  • By: Redacția ApTI

Dezbatarea a avut în 30 Aprilie 2010 între orele 16 00 - 18 30. Înregistrarea video integrală a dezbaterii o puteţi găsi aici.

Profitând de faptul că pe 30 Aprilie este European Dialogue on Internet Governance - EuroDIG , unde se discută la Madrid şi in alte ţări chestiuni legate de guvernanţă şi Internet, am considerat ca ar fi de bun augur să discutam şi despre Manifestul pentru un proiect deschis eRomânia şi proiectul eRomânia.

Astfel încât, după ce am invitat reprezentanţii MCSI, care s-au declarat interesaţi să participe la eveniment, vă invităm în mod public să dezbatem acest proiect şi principiile manifestului mai sus amintit. În colaborare cu Fundatia Strawberrynet şi Biroul de Informare al Consiliului Europei la Bucuresti pe 30 aprilie 2010, de la ora 16 00.

Vom incerca sa transmitem si live intalnirea pe Internet la http://live.apostrof.ro/ (video accesibil doar vineri la ora 16 00) sau mai jos , preluata cu embed. Mulţumiri celor de la SC Apostrof SRL si Green Media Channel SA pentru ajutorul imens în acest sens.

Mai multe detalii si cum sa confirmati participarea in invitatie.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.