Invitaţie la Dezbatere publică pe tema actelor de identitate electronice

  • Posted on: 20 October 2010
  • By: Redacția ApTI

ActiveWatch – Agenţia de Monitorizare a PreseiAPADOR-CH Asociaţia pentru Apărarea Libertăţilor Publice şi Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet vă invită vineri, 22 octombrie, orele 11:00, la o dezbatere pe tema actelor de identitate şi a noului proiect de lege supus dezbaterii publice de către Ministerul Administratiei şi Internelor (MAI).

Evenimentul va fi moderat de avocatul Alin Popescu, senior editor la Avocatnet.ro, şi va avea loc la sediul ActiveWatch, situat pe Calea Plevnei nr 98, bloc 10C, parter (vizavi de Casa Radio).

Această dezbatere publică urmăreşte să aducă în discuţie aspecte legate de protecţia vieţii private, care pot fi îmbunătăţite în actualul proiect propus de MAI. Evenimentul vine în completarea întâlnirii organizate la sfârşitul lunii august pe tema de mai sus, ca şi a noului proiect de lege pe aceeaşi temă, supus dezbaterii publice până pe data de 22 Octombrie 2010, proiect care deja include o parte din propunerile formulate de reprezentanţii societăţii civile prezenţi la prima întâlnire.

Vezi invitaţia oficială.

Vezi şi comentariile a patru dintre organizaţiile participante, transmise în cursul întâlnirii, pentru îmbunătăţirea actualului proiect.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.