25
Aug
2017
George Hari Popescu

Se caută "eroi" și "tâlhari" în domeniul respectării drepturilor omului

Pentru premiile Heroes and Villains of Human Rights, AccessNow are nevoie de ajutorul vostru. Puteți nominaliza persoane pe care să le considerați “eroi” sau “răufăcători” în domeniul drepturilor omului. Completați formularul de nominalizare până în 13 septembrie 2017.
 
Anul acesta, 5 eroi vor primi premiul pentru apărătorii principiilor Necesității și al Proporționalității. Eroii vor fi invitați să participe la RightsCon. Organizatorii caută modalități de a putea acoperi cheltuielile de deplasare.
 

Ce sunt principiile Necesității și Proporționalității

 
Drepturile omului sunt universale, inclusiv pe Internet. Totuși, cu cât Internetul ajunge la mai mulți oameni, guvernele din lume au dezvoltat moduri de a găsi, accesa, stoca și distribui informații personale despre noi toți. Pentru a ne apăra viața privată, în 2013, experții din domeniu au identificat 13 principii pe care guvernele ar trebui să le urmeze pentru a se asigura că orice program de supraveghere electronică respectă drepturile omului. Acestea sunt principiile Necesității și Proporționalității.
 
Vă rugăm să nominalizați “eroii” sau “răufăcătorii” completând acest formular simplu, până în 13 septembrie!

Tu ce părere ai ?

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Reîncarcă Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.