APTI ca participant in cadrul activitatilor ICANN

  • Posted on: 9 March 2009
  • By: Bogdan Manolea

De ce ?
Pentru ca ne pasa cum se dezvolta Internetul si pentru credem ca putem avea un cuvint de spus in acest sens. Internetul este un spatiu virtual deschis, multinational si nepartizan si trebuie sa ramina asa. ICANN demonstreaza ca este o organizatie deschisa care incurajeaza participarea utilizatorilor Internet la deciziile adoptate. Atunci e clar ca ne putem implica.

De aceea am devenit un ALS (At Large Structure). Este practic o organizatie care reprezinta utilizatorii de Internet in luarea deciziilor la ICANN. Deocamdata suntem singurii din Romania (din pacate as zice), dar procesul este deschis pentru orice alte organizatii care sunt interesate sa devina un ALS.

Important este insa ca rolul nostru sa fie activ si sa participam la evenimentele ICANN in 2 directii - una este sa informam despre rolul ICANN, deciziile pe care se pregateste sa le ia si cum se poate interveni. Cea de-a doua este sa intervenim direct, sau prin intermediul organizatiei europene (EURALO) care stringe toate ALS-uri-le din Europa.

Dar pentru aceasta avem nevoie de opinia ta (ca utilizator de Internet) in ceea ce priveste politicile ICANN. Poti sa ne contactezi si vom incerca sa vedem cum te putem ajuta. Si evident - poti participa si direct la orice initiativa a ICANN

Important e sa fii activ daca te intereseaza !

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.