Atelier de inițiere în OER pentru profesori

  • Posted on: 22 January 2014
  • By: Valentina Pavel

ApTI și ActiveWatch organizează vineri, 14 februarie 2014, la centrul de formare Compendiu al Școlii Superioare Comerciale „Nicolae Krețulescu” din București, atelierul Resurse Educaționale Deschise: inițiere pentru profesori.  Bogdan Manolea, Nicolaie Constantinescu și Dr. Robert Schuwer vă propun o întâlnire introductivă în domeniul resurselor educaționale deschise (OER) și al învățământului deschis bazat pe tehnologie.

Pe parcursul celor șase ore de atelier, profesorii vor afla cum pot folosi resurse deschise pentru a concepe lecții, unde găsesc OER, ce sunt licențele deschise și ce putem învăța din experiența altor state ale Europei. În același timp se va organiza o sesiune experimentală pe platforma Moodle în care profesorii vor crea o lecție doar din resurse educaționale deschise. Invitatul nostru din Olanda, Dr. Robert Schuwer, specialist în domeniul resurselor educaționale deschise, va prezenta programul Wikiwijs.nl într-o sesiune online a atelierului, în limba engleză. La încheierea atelierului, se vor acorda diplome de participare.

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Candidaturile, împreună cu o scurtă motivație de participare, trebuie trimise la adresa de email nicoleta@activewatch.ro până cel târziu 30 ianuarie 2014. Participanții trebuie să aibă minime cunoștințe de navigare pe internet.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.