Petiție împotriva supravegherii în masă

  • Posted on: 10 June 2014
  • By: Redacția ApTI

Ținând cont de cele două proiecte de lege (cel privitor la inregistrarea cartelelor SIM preplătite și a hotspot-urilor WIFI și cel privitor la securitatea cibernetică) care afectează în mod direct drepturile civile ale tuturor celor care au legătură, chiar și doar în mod tangențial cu mediul digital, vă aducem la cunoștință următoarea petiție inițiată cu ocazia conferinței Coliberator:

http://coliberator.ro/petition


Pentru mai multe detalii despre problematica în discuție, Bogdan Manolea, directorul executiv ApTI, deja a publicat doua articole pe blogul personal despre aceste proiecte de lege:

http://legi-internet.ro/blogs/index.php/romania-digitala-free-wifi-cartele-prepay-cu-buletinul

http://legi-internet.ro/blogs/index.php/ce-vrem-securitate-cibernetica-sau-securism

Comments

Guvernul din romania este un guvern nelegit au luat voturile prin frauda si cu bani,guvernul din romania este un guvern terorist si trebuie imediat arestat si impuscati fără mila cine lea dat votul .imediat sa se viseze din nou si cei care dau bani pentru vot sa fie impuscati fără mila PSD au luat voturi prin frauda si terorizm ,PSD este un partid terorist in romania trebuie arestați imediat si impuscati toți in piața uniri pentru falsificarea voturilor si luate pe bani!
Roger gru
Fb gru roger

Supreveghrea in masa a internetului este o forma de " a pune pumnul in gura", politicienii sunt tot ma nesimtiti in tot ce fac si gandesc, se cred dumnezei pe pamant, in fond sunt doar devoli fara scrupule si lipsiti de bunul simt.

Respectati libertatea noastra. Intermetul il facem noi, utilizatorii, nu voi! Sictir!!

UNDE IN CONSTITUTIA ROMANIEI ESTE PREVAZUT SA FIM URMARITI DE SERVICIILE STATULUI , TELEFONIC PRIN INTER-NET SI CU APARATURA SOFISTICATA DE ASCULTARE-INTERCEPTARE ... IN CONSTITUTIA ROMANIEI ESTE PREVAZUT DREPTUL LIBER DE EXPRIMARE ... SE AUDE ToV COMUNISTI CARE A-TI AJUNS PRIN VOTURILE NOSTRE IN FUNCTII SI LA PUTERE , SA VA FIE RUSINE , SAU VRETI O ALTA REVOLUTIE DUPA 25 DE UMILINTE PE CARE NOI CA SI POPOR VOTANT LE INDURAM ...RUSINE DE LA DEMISUL PRESEDINTE PANA LA ULTIMUL SENATOR & DEPUTAT .. JOS LABELE DE MAFIOTI DE-PE LIBERTATEA DE EXPRIMARE ..NU INCERCATI CA VE-TI AVEA SOARTA LUI CEAUSESCU MAI DEVREME SAU MAI TARZIU .

Comentariul il voi incepe cu o intrebare. Nu vi se pare ca supravegherea securitatii pare a fi fost o joaca de copii fata de ceea ce este acuma. Acuma se pare ca esti mai supravegheat chiar daca esti liber

inainte de a lua masurile astea, asigurati-va ca ati eradicat coruptia.

impotriva

IMPOTRIVA!

wifi ZTE

inpotriva

impotriva

Impotriva!

Ce parere aveti despre acest proiect: https://www.resetthenet.org/ ?

contra

Credeam ca ''Noua Oranduire"chiar ne asigura Libertate,m-am inselat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.