scoala de vara

SIDI Bucharest: prima Școală de iarnă pe tema guvernanței internetului, politicilor digitale și inovării

  • Posted on: 24 October 2019
  • By: Redacția ApTI
În perioda 9-13 decembrie 2019, Scoala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) va găzdui SIDI Bucharest, prima Școală de iarnă pe tema guvernanței internetului, politicilor digitale și inovării organizată în
România.

Libertatea de exprimare de la offline la online - Internet Law Summer School

  • Posted on: 28 June 2013
  • By: Valentina Pavel

Dreptul la libera exprimare este esențial pentru democrație, dialog și dezvoltare. Dreptul la libera exprimare trebuie să fie garantat și protejat nu doar offline, ci și pe Internet, inclusiv pe toate noile platforme media. Dar de aici, apar tot felul de întrebări și provocări. Care sunt politicile publice care au impact asupra dreptului la libera exprimare? Putem să ajungem la un nivel maxim de dezvoltare a noilor platforme media fără a compromite drepturile civile, inclusiv dreptul la libera exprimare? Cum delimităm dreptul la libera exprimare de dreptul la viața privată?

Şcoala de vară "Informatica la Castel"

  • Posted on: 11 June 2013
  • By: Redacția ApTI

Dacă sunteţi interesaţi de programele libere (inclusiv sistemul de operare GNU/Linux) şi de alte subiecte conexe, sunteţi invitaţi să vă înscrieţi la şcoala de vară "Informatica la Castel", care va avea loc în perioada 26-31 august 2013.

Şcoala de vară este dedicată programelor libere în România şi deschisă tuturor celor interesaţi de acest subiect: jurnalişti, studenţi, profesori, avocaţi, funcţionari publici, arhitecţi etc.

Pentru că locurile sunt limitate, cei dornici să participe sunt invitaţi să se înscrie din timp.

Detalii sunt disponibile pe site-ul http://proinfo.uvvg.ro/