internship

Căutăm un stagiar pentru un internship PLĂTIT despre date personale în context politic

  • Posted on: 17 January 2020
  • By: Redacția ApTI

Te interesează felul cum partidele politice din România respectă datele personale ale cetățenilor în campania electorală și nu numai? Ai auzit de Cambridge Analytica sau te-ai gândit cum scenariile din serialul "Black Mirror" pot fi împiedicate? Dacă da, atunci ești un candidat bun pentru un internship organizat de Asociația pentru Tehnologie și Internet (ApTI) și Centrul pentru Inovare Publică (CIP). Stagiul durează până în 30 noiembrie 2020.

Tags: 

Internship plătit - politici publice și drepturi de autor

  • Posted on: 5 May 2017
  • By: Redacția ApTI

Update: Am prelungit termenul de primire de aplicatii pina pe 18 mai, raspunsul fiind anuntat pe 19 mai catre cei care au aplicat.

Ai auzit de propunerea de modificare a directivei privind copyright-ul în era digitală? Te interesează subiectele legate de drepturi de autor, excepțiile legii drepturilor de autor, rolul bibliotecilor în managementul informației și/sau consultări publice?

Dacă da, aplică pentru un Copyright Internship organizat de ApTI (Asociația pentru Tehnologie și Internet) și ANBPR (Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România). Stagiul durează până la finalul anului 2017 și este plătit cu 500 de dolari/lună (brut), pentru 4 ore de lucru pe zi.