27
Apr
2017
George Hari Popescu

Vă invităm la conferința Educație Deschisă România (15 mai 2017, București)

Centrul pentru Inovare Publică, Asociația pentru Tehnologie și Internet și OGP România vă invită luni, 15 mai 2017, la cea de-a patra ediție a conferinței Educație Deschisă România. Evenimentul va avea loc la Biblioteca Națională a României, sala Mircea Eliade.

Transparența în educație și colectarea resurselor educaționale deschise sunt două dintre angajamentele pe care Ministerul Educației Naționale și le-a asumat în Planul Național pentru o Guvernare Deschisă 2016-2018. La nivel european, mai multe organizații non-guvernamentale solicită Parlamentului European flexibilizarea și uniformizarea legislației drepturilor de autor, pentru resursele educaționale.

Ediția 2017 a conferinței Educație Deschisă România are două teme:

  1. Manualele și resursele educaționale deschise;
  2. Drepturile de autor în educație.

Evenimentul va oferi experților în educație exemple de bune practici pe tema educației deschise din Polonia și Slovacia.

Completați formularul de înscriere

Consultați agenda evenimentului

Eveniment pe Facebook

Tu ce părere ai ?

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Reîncarcă Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.