baza de date

Dezbatere publică pe tema sistemului de evidență a turiștilor. Încă o măsură de supraveghere în masă!?!

  • Posted on: 20 August 2015
  • By: Valentina Pavel

Pe 5 august 2015, Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului anunța că va adopta o Hotărâre de Guvern pentru implementarea unui sistem național de evidență a turiștilor (SIET). Sistemul va fi operat de STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale), iar MAI (Ministerul Administrației și Internelor) va avea access la baza de date.

Servicii de comunicații pentru utilizatorii cu dizabilități - proiect de decizie ANCOM

  • Posted on: 17 December 2014
  • By: Valentina Pavel

ApTI și APADOR-CH au trimis către Autoritatea de reglementare în comunicații (ANCOM) comentarii cu privire la proiectul de decizie „privind stabilirea unor măsuri adresate utilizatorilor finali cu dizabilități ce beneficiază de servicii de comunicații electronice destinate publicului”, aflat în dezbatere publică până astăzi, 17 decembrie 2014.

O bază de date a ANAF cu toate datele financiare ale românilor încalcă dreptul la viață privată

  • Posted on: 13 December 2014
  • By: Bogdan Manolea

ApTI împreună cu alte șase organizații a trimis astăzi către Ministerul Finantelor comentarii cu privire la Proiectul de Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul procedural fiscal, precum şi pentru reglementarea unor măsuri fiscale - publicat în data de 03.12.2014 - și în special cu privire la noul art. 54 care afectează în mod semnificativ dreptul la viață privată.